BAIC Bj40 в ралі Дакар 2022

Екіпаж BAIC Bj40 в ралі Дакар 2022

У світі є чотири відомі автомобільні перегони, включаючи F1, 24 години Ле-Мана, WRC, і найменш відому, але найбільш виснажливу гонку, ралі Дакар. Також званий “грою для хоробрих”, ралі Дакар є надзвичайно складним, як для автомобілів, так і для спортсменів.

   У Січні 2022 року проходить ралі «Дакар» . BAIC ORV буде відправлений на пекельне гоночне поле в Дакарі вдруге, як ЄДИНИЙ КИТАЙСЬКИЙ АВТОМОБІЛЬНИЙ БРЕНД. Завдяки своїй потужності екіпаж BAIC ORV здобув перші три призи групи новачків в ралі Дакар 2021 року і буде боротися за більш високі рейтинги. Ралі Дакар 2022 складний з повним пробігом 8375 км, на 729 км довше, ніж на попередній сесії, і нагадує “bloody battlefield”, де проходить випробування продуктивності гоночних автомобілів. Зазначимо, що серед автопарків-учасників з усього світу, екіпаж BJ40, єдиний, що представляє китайські автомобільні бренди, буде боротися за лідерство. Ралі Дакар 2022 може стати найжорстокішим «полем бою» в історії

У попередніх гонках ралі Дакар гоночні автомобілі повинні були пройти складні і жорсткі дорожні умови, такі як величезні простори пустелі, міцні ракети і навіть каламутні болота. Ралі Дакар 2022 з більш високим рівнем складності, безумовно, стане найжорстокішою подорожжю в історії.

Швидше за все, екіпажі-учасники проїдуть через ущелину гір до Ад-Дахни на сході, вона має пересічену місцевість і зміну форм рельєфу. Крім того, їзда по пісках і скелях, безсумнівно, є величезним випробуванням для продуктивності автомобіля, а також стійкості до високої температури і прохідної здатності двигунів.

Друга половина наповнена ще більшими труднощами, ніж перша. Екіпажі пройдуть через пустелю на Аравійському нагір’ї, яка є суворим і небезпечним середовищем, що характеризується сильною спекою, посухою і широко поширеними пісками і скелями. Мабуть, жорсткі пустельні умови – це випробування шасі, підвіски, двигуна, коробки передач і системи 4WD будь-якого гоночного автомобіля.

Що таке козир BAIC ORV у важкій гонці?

Як флагманський бренд автомобілів в Китаї, BAIC ORV використовує переваги, сильних сторін ніж «колеги по цеху», як в технологіях так і в досвіді виробництва. Навіть у пекельному випадку ралі Дакар, екіпаж BAIC так само впевнений, як і раніше. «Марафон» є відомою частиною ралі Дакар, в якому спортсмени більше не матимуть поставок. Марафон не тільки кидає виклик абсолютній потужності гоночного автомобіля, але і дуже вимоглива до діапазону, оскільки будь-яка незначна помилка призведе до виходу з гонки. До відсутності нафти. Таким чином, автомобілі-учасники повинні мати відмінну потужність і продуктивність дальності, що є обов’язковим, як для гоночних автомобілів, так і для пасажирських позашляхових транспортних засобів. BJ40 створюється з досвідом, накопиченим після участі у великих самітах та ралі-технологіях. Оснащений дизельним двигуном 2.0D і ефективною коробкою передач ZF 8AT, BJ40 Blade Hero може похвалитися запасом ходу понад 1000 км, усуваючи ризик вичерпування масла навіть в пустельному районі. Тим часом максимальна потужність 120 кВт і піковий крутний момент 380N·m можуть повністю задовольнити попит на далекі відстані.

BJ40 також включає в себе дуже міцний набір дизелів. Завдяки сильній стійкості до тепла система силових агрегатів не буде перегріватися навіть в жаркій пустелі. Крім того, при низькій швидкості обертання і надійному крутному моменті дизельний двигун краще задовольняє вимоги водіїв бездоріжжя.

Суворе середовище водіння є найбільш складним для структури рами, крім системи силових агрегатів. Треки в ралі Дакар в основному складаються з пустелі, гравію та пагорбів. Оскільки автомобіль працює зі швидкістю близько 200 км / год, конструкція кузова повинна бути дуже міцною та надійною. Більшість гоночних автомобілів мають сталеві кузови, які є одночасно легкими і дуже безпечними.

Тим часом BJ40 представляє спеціальне позашлякове шасі з великим променем, що необхідно для ралі-гонки. Найбільша перевага BJ40 – це “бути сильним”. У жорстких умовах, таких як гонка ралі, дорожнє покриття буде мати величезний вплив на шасі, але BJ40 буде досить сильним, щоб поглинути всі навантаження і, таким чином, уникнути деформації конструкції.

Більш того, ралі Дакар в основному складається з пустелі, а також гравійних доріг і м’яких піщаних дюн, утворених вітром, де легко затоплюються автомобілі. Це накладає жорстку вимогу на прохідну здатність гоночних автомобілів. Фактично, пропускна здатність також має вирішальне значення для реального позашляховика. З високим кутом проходження, 4WD і три режими, BJ40 може легко впоратися з вимогливими умовами.

Висновок

Саме через віру в свою силу BAIC ORV має впевненість в участі у ралі Дакар 2022 з більшими труднощами. Відзнаками BAIC ORV, BJ40 є не тільки синонімом пристрасті, але і представником сили, успадковуючи ген позашляховиків, який є досить потужний, щоб подолати кожну екстремальну спортивну подію. Стало відомо, що серійна версія BJ40 Taklimakan Champion 2022 року буде запущена незабаром, коли нова тенденція, безсумнівно, буде розв’язана на ринку позашляховиків Китаю.

   В Україні наша компанія – BigBugCars – є ексклюзивним імпортером ТМ BAIC , а саме Bj40– доступний до передзамовлення!