BigBugCars оголошує про старт продажів мікроавтобусів JAC Sunray!

Стратегією розвитку компанії «АГСОЛГО Україна» на 2021 рік передбачено значне збільшення модельного ряду техніки, що постачається. Заплановано масштабне розширення лінійки комерційних автомобілів JAC.

Цього року виводяться на ринок компактний вантажопасажирський автомобіль JAC N25DC, абсолютно нове важке вантажне шасі JAC N200, перший повністю електричний вантажний автомобіль JAC N55EV, нова модель пікапа JAC T6, а також мікроавтобус JAC Sunray. АГСОЛКО, як офіційний імпортер автомобілів JAC в Україні, представляє ринку нові сучасні модифікації за найкращими цінами,
а також забезпечує професійний технічний супровід та постачання оригінальних запасних частин.

JAC Sunray – сучасний мікроавтобус, у зовнішньому вигляді якого легко вгадується MB Sprinter. Він доступний у двох варіантах виконання: вантажний фургон та пасажирський мікроавтобус.
У першому варіанті автомобіль має корисну вантажопідйомність від 845 до 1545 кг та максимальний об’єм вантажного відсіку 12,4 м3. У другому варіанті салон має 15 пасажирських місць без урахування місця водія. Якісні матеріали, продумана ергономіка та великий набір опцій комфорту демонструють, яким має бути сучасний мікроавтобус.
Вже в базовій версії автомобіль оснащений двозонним кондиціонером підвищеної потужності, з окремими повітроводами для кожного ряду пасажирських сидінь, тонованим склом, шторками на вікнах, м’яким підсвічуванням салону; всі сидіння обладнані ременями безпеки, сидіння поруч з проходом мають підлокітники, що складаються,
бічні пасажирські двері мають автоматичну підніжку для полегшення висадки та посадки. У будь-якому варіанті виконання JAC Sunray комфорт водія забезпечують круїз-контроль, бортовий комп’ютер, аудіосистема, мультифункціональне кермо, електросклопідйомники, зовнішні дзеркала заднього виду з підігрівом та електроприводом, задній паркувальний радар та центральний замок з дистанційним керуванням. Стильний зовнішній вигляд ефектно доповнюють LED ДХО, декоративні ковпаки коліс та оновлений логотип на решітці радіатора. І це все у базовій комплектації! При індивідуальному замовленні клієнт може вибрати колір кузова, матеріал оббивки сидінь (тканина або штучна шкіра) та колір обробки салону (сірий або бежевий).

Силова лінія JAC Sunray – це вже знайома багатьом і перевірена часом зв’язка з турбо дизельного двигуна CUMMINS HFC4DE1-1D (2,8 л, 150 к.с., 355 Нм) та механічною 6-ступінчастою КПП LC6T32,
які встановлюються на вантажні автомобілі JAC N56 та JAC N56DC. Усі автомобілі JAC Sunray мають привід на задні колеса. Передня підвіска незалежна, на кшталт McFerson зі стабілізатором поперечної стійкості. Задня підвіска залежна, на багатолистових еліптичних ресорах з амортизаторами та стабілізатором поперечної стійкості.
Гарантія на JAC Sunray, як і на решту моделей JAC, становить 3 роки або 100 000 км. Компанія «АГСОЛКО Україна» здійснює повноцінну технічну підтримку та забезпечує постійну наявність усіх необхідних запасних частин та витратних матеріалів на складі в Україні.

Можна з упевненістю стверджувати, що JAC Sunray буде чудовим вибором для всіх видів комерційного використання: доставки продукції, перевезення різних матеріалів, регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень тощо.

Зараз ціна JAC Sunray у виконанні вантажного фургона становить 30 000 USD, а ціна пасажирського мікроавтобуса 35 000 USD. Ціни можуть змінюватися, в залежності від умов та цін доставки автомобілів в Україну. JAC Sunray може стати гідною альтернативою для любителів мікроавтобусів MB Sprinter, VW Crafter, Renault Master, Ford Transit, Hyundai H350, ГАЗель Next, при цьому цінова політика JAC найчастіше більш виграшна.

Купити мікроавтобус JAC Sunray в Україні можна зі складу, а також на замовлення.